facebook

Щоб могли навчатися за українською програмою: що вигадав уряд для дітей, які зараз за кордом

Через війну багато українських дітей опинилися в інших країнах. Аби дистанційне навчання було можливим та ефективним, уряд створив особливий механізм.

Батьки дітей, які виїхали з України через війну, багато скаржилися на те, що їхні діти надто завантажені, адже навчаються на дві країни. Уряд розробив систему, яка полегшить життя школярів та дозволить здобути українську освіту.

Яке рішення розробили для українських школярів за кордоном
Як розповів прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, у кожній області будуть вибрані дистанційні школи. У них запровадять нову форму навчання.

Учні, які перебувають за кордоном, вивчатимуть український компонент шкільної програми. Він займатиме 6-8 годин на тиждень. Решту предметів вони зможуть опанувати в школах країн, де наразі проживають. Цю частину навчання їм зарахують автоматично,
– пояснив прем’єр.

Ваша дитина отримала недостатній рівень знань у цьому році? Це легко виправити з “Оптіма”. Провідна дистанційна школа України пропонує унікальну благодійну програму для учнів 1 – 11 класів. Все, що потрібно – заповнити заявку та отримати безплатний доступ до освітніх матеріалів з 2 будь-яких предметів на 3 місяці.
Подаруйте своїй дитині шанс здобути якісну освіту вже сьогодні!
За словами Дениса Шмигаля, зараз за межами держави перебуває близько мільйона українських дітей. Відтак, країна буде робити їм кроки на зустріч та сприятиме їхньому розвитку, аби вони не розривали зв’язок з Батьківщиною та поверталися додому.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...