facebook

Відома українська режисерка заявила, що українці «втомили її ідіотизмом»

Відома українська режисерка та продюсерка Оксана Байрак заявила, що захоплена Санкт-Петербургом, а українці “втомили її ідіотизмом”.

Про це повідомляється в Instagram спільноти про кіно kino.sity, пише Еспресо.

Уродженка Сімферополя Оксана Байрак здобула популярність як актриса та режисерка в Україні, створила та очолила кіностудію “Studio Bayrak”. На батьківщині Байрак побудувала успішну кінематографічну карʼєру, зняла багато російськомовних фільмів та серіалів.

У 2014 році вона засудила Революцію Гідності та після анексії Криму переїхала до Росії. Після початку повномасштабного вторгнення вона підтримала війну та продовжила свою проросійську риторику. Наразі, попри інформацію про її перебування в Україні, Байрак залишається в країні-агресорці, про що свідчить її Instagram. До речі, для користувачів з території України її сторінка в соцмережі недоступна.

“Пітер-Ленінград! Любов та захоплення мої! Найкрасивіше та найбільш стійке місто у Всесвіті”, – підписала вона своє фото.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У коментарях режисерка зазначила, що не хоче більше сперечатись з українцями, яких назвала псевдопатріотами.

“Відстань – моя нова відповідь на неповагу. Я більше не реагую і більше не сперечаюся, я більше не хочу доводити, я більше не поринаю в драму. Я просто видаляю мою присутність. Так, ще, будь ласка, лжепатріоти! Не забруднюйте мої дописи. Втомили ідіотизмом. Наперед дякую”, – написала Байрак.

Інше фото з країни-терористки українська режисерка підписала: “Моя любов. І ім’я їй – Пітер”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...