facebook

Віктор Павлік вчетверте одружився: перші фото з весілля

Український співак Віктор Павлік та його концертна директорка, 25-річна Катерина Реп’яхова офіційно стали чоловіком та дружиною.

Довгих два тижні новоспечені молодята мовчали про подію і лише зараз розсекретили її. Тепер же молода дружина виконавця активно ділиться з підписниками романтичними фото з весільної фотосесії.

На знімках Віктор Франкович постає у костюмі та білій сорочці, а його кохана – у ніжній обтислій сукні молочного кольору з довгою прозорою накидкою.

Розпис Катерина назвала репетицією перед їхнім весіллям, дату якого тримає у таємниці.

“Ця подія була маленькою репетицією нашого важливого дня – дня весілля! Біля нас не було нікого, навіть сукню мені шнурував чоловік”, − зізналася Реп’яхова.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Разом з тим щаслива дружина наголосила, що сукня, у якій вона була на розписі, не основна.

Це не основна моя весільна сукня, головне я зберігаю на церемонію, її ніхто не бачив

поділилася Катерина

Нагадаємо, що Віктор Павлік був одружений тричі – першою його дружиною була дівчина на ім’я Ліда, яка народила йому сина. Потім у співака були стосунки зі Світланою з Узбекистану, які тривали вісім років і у яких народилася донька Христина.

Лариси, з якою він одружувався двічі. У них народився син Павло. 2016-го року Павлік розлучився з Ларисою та почав зустрічатися з Катериною Реп’яховою.

25-річна дівчина розповіла про доленосне знайомство зі співаком та поділилася, що зустріла артиста завдяки китайському другу. Концертна директорка стала четвертою дружиною зірки.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...