facebook

Путін ухвалив рішення підірвати ЗАЕС: у розвідці прокоментували заяву ЗМІ

В Головному управлінні розвідки запевняють, що наразі ймовірність провокацій на Запорізькій атомній електростанції мінімальна, загрози немає.

Про це сказали в ГУР, пише ТСН.

За інформацією управління розвідки, росіяни зараз намагаються здійняти паніку серед населення України.

“Щодо можливої провокації росіян на ЗАЕС, то зараз небезпеки немає. Активно працює російське ІПСО, вони намагаються посіяти паніку, налякати українців. Звісно, у разі підвищення ймовірності провокацій, як і раніше – ГУР, Президент та інші спецслужби обов’язково попередять. А ось зараз хвилюватися не варто”, – кажуть в головному управлінні розвідки.

Про це йдеться у телеграм-каналі “Генерал СВР”, посилаючись на свої джерела у Кремлі, передає ТСН.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Він ведеться від імені колишнього генерала Служби зовнішньої розвідки Росії.

Окрім того, очільник Кремля планує майже одночасно техногенну катастрофу на Курській АЕС, аби звинуватити у цьому Україну.

“Володимир Путін активував процес підготовки техногенної катастрофи на Курській АЕС. Днями Путін дав розпорядження відновити підготовку, а реалізація планується на кінець серпня-початок вересня. Декілька спроб “ворожих” безпілотних літальних апаратів, нібито атакувати Курчатов, це не що інше, як провокації, узгоджені у військовим керівництвом, керівництвом ФСБ і особисто з президентом, з метою показати “готовність” української сторони до ядерного терору”, – йдеться у повідомленні.

Таким чином Путін хоче вийти “зі стратегічного глухого кута”, у якому опинився через розв’язану війну в Україні.

“Російським керівництвом подвійну катастрофу буде оголошено “терористичною атакою” на ядерні об’єкти, в чому звинуватить Україну. Путін готовий піти на колосальні жертви серед мирного населення, забруднивши радіацією величезні частини території Росії, України, Республіки Білорусь та інших країн, заради виходу зі стратегічного глухого кута”, – зазначають інсайдерські джерела.

Ці плани президента Росії підтримує частина керівництва силового та військового блоків та готує їх до реалізації.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...