facebook

Міністерство освіти і науки України запроваджує нову процедуру державного визнання документів про вищу духовну освіту

Міністерство освіти й науки України оголосило про нову процедуру державного визнання документів про вищу духовну освіту, виданих до 1 вересня 2018 року. Перегляд документів буде здійснюватися спеціальною комісією згідно з новими правилами.

Джерело: mon.gov.ua

Процедура та вимоги до документів

При подачі документів на державне визнання потрібно надати заяву, клопотання релігійного центру (за наявності), засвідчені копії паспорта, документів про освіту, інші відповідні документи, а також доказ оплати адміністративної послуги.

Розмір плати
Відповідно до постанови Кабінету Міністрів, розмір плати становить:

для фізичних осіб – три неоподатковуваних мінімуми доходів громадян;
для юридичних осіб – п’ять неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
“Ця процедура є важливим кроком в стандартизації духовної освіти в Україні,” – заявляє представник Міністерства освіти і науки України.

Експерти в галузі освіти схвалюють цю ініціативу, наголошуючи на її значущості для підвищення якості духовної освіти в Україні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нова процедура державного визнання документів про вищу духовну освіту має на меті забезпечити єдність та якість навчання в закладах вищої духовної освіти України. Вона допоможе стандартизувати процес навчання та зробити його більш прозорим для студентів і релігійних організацій.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...