facebook

“На фронті нема чим вивозити поранених, а тут навколо квадроцикли”: капелан обурився відпочинком у Карпатах

Священник УГКЦ, капелан та волонтер Василь Гасинець обурився відпочинком чоловіків призовного віку у Карпатах.

Про це капелан розповів на своїй Facebook-сторінці.

За словами, Василя Гасинця, 50% відпочивальників – це чоловіки призовного віку. Також капелана вразило, що поруч із готелями стоять десятки джипів та квадроциклів для розваг.

“Декілька днів тому, я був проїздом у Карпатах, Яремча, Микуличин, Поляниця (Буковель) і інші населені пункти.І сказати що я у шоку або здивований, то не сказати нічого! У мене склалося враження що там у Карпатах ховається близько 50 % призовного віку. Величезні позашляховики, які, ганяють зі швидкістю світла по Карпатах.Мене вразили ще три факти: Майже біля кожного готелю стоять десятки спеціально облаштованих позашляховиків і квадроциклів для розваги по гірських схилах ухилянтів.Друге що мене вразило це те що я не побачив у Карпатах ні військових з ТЦК, ні поліції.Третє, я бачив оголошення про зниження цін на послуги, першими- ВПО- потім родини загиблих Героїв- потім військові.При всій величезній повазі до ТЦК, хочу вам дати пораду, поїдьте у гори, ви за тиждень зможете завершити осінній призов”, – написав капелан.

Допис капелана активно почали коментувати та поширювати.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Повністю з вами погоджуюся, адже я живу близько біля Яремче і кожного дня спостерігаю одну і ту саму картину. Відгодовані бики їдуть туди розважатися коли наші краяни захищають саме їхні домівки”, – пише один із користувачів.

“Неможливо читати Скільки можна? Де військкомати? Чого цих бугаїв ніхто не чіпає? Наші хлопці гинуть,а вони веселяться???!”, – зазначила у коментарях Ірина П.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...