facebook

У Польщі загинув 14-річний хлопець з України: врятував подругу ціною власного життя

Поліція розслідує причини трагедії та чому підлітки були на залізничній станції.

У Польщі на залізниці загинув 14-річний хлопець з України. Він на залізничній станції ціною власного життя врятував свою 13-річну подругу-польку.

Про це пише польське видання tvn.pl.

Трагедія сталась у місті Сваржедзі на залізничній колії, де загинув 14-річний громадянин України. Хлопець намагався врятувати свою подругу від зустрічного поїзда. Дівчину доправили до лікарні в Познані з численними травмами, вона втратила руку.

Все сталось в ніч проти середи. За попередніми даними, одразу після опівночі товарний потяг, що прямував з Прушкува до Німеччини, він збив 14-річного хлопчика і 13-річну дівчинку. Підлітки сиділи на колії.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як повідомляють польські видання, “підліток намагався врятувати свого однолітка від зустрічного поїзда. Хлопець загинув на місці”.

“Попередні висновки вказують на те, що дівчинка опинилася на колії на платформі з нез’ясованих поки що причин. 14-річний хлопець намагався допомогти їй і сам потрапив під потяг. Від отриманих травм він помер на місці. Дівчинку з серйозними травмами доставили до лікарні”, – повідомила помічниця начальника Познанської поліції Марта Мроз.

Вона додала, що слідчі дії у справі ще тривають.

За неофіційними даними журналістів, на вокзалі було четверо підлітків. Кожен з них був з іншого населеного пункту, і незрозуміло, що вони робили на місці події. 14-річний підліток, який врятував життя своєї подруги, був громадянином України, який жив у Вшестіні, приблизно за 40 км від Сваржендза. Його подруга на рік молодша – польська дівчина зі Слупецького повіту.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...