facebook

Багато вчителів напружилися: міністр Лісовий розповів, що їм категорично заборонено на уроках – батькам на замітку

Багато вчителів напружилися: міністр Лісовий розповів, що їм категорично заборонено на уроках – батькам на замітку

Українцям розповіли, що категорично заборонено викладачам на уроках
Як стало відомо, що у мережі з’явилася інформація про те, що заборонено викладачам у школі на уроках. Про це розповів у соціальній мережі міністр освіти Оксен Лісовий.

Отже, у цьому матеріалі наголошується, що проведення уроків російською мовою в українських школах суперечить чинному законодавству і в таких випадках не можна виявляти лояльності. Саме на це звернув увагу українців міністр освіти.

При цьому Оксен Лісовий зазначив, що Україна має європейське майбутнє, а не у складі нового СРСР, де російська мова домінувала.

“У нас немає перспективи в якихось пострадянських реінкарнаціях чи якійсь союзній державі, де домінує російська мова. Ми зараз воюємо за систему цінностей, яка кардинально відрізняється від системи цінностей Російської імперії. Нам точно не дорога з “російським світом”. Навіщо ми тоді готуємо дітей до використання російської? – риторично спитав міністр.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Тому всім батькам слід знати, що викладачам заборонено розмовляти на уроках в українських школах мовою агресора.

☝️Проведення уроків російською мовою в українських школах повідомляє чинному законодавству і до таких випадків не можна виявляти лояльність — міністр освіти

При цьому Оксен Лісовий на голоси, що в Україні європейське майбутнє, а не в складі нового СРСР, де російська мова домінувала.

“У нас немає перспективи в якихось пострадянських реінкарнаціях, чия союзна держава, де домінує російська мова. Ми зараз воюємо за систему цінностей, яка кардинально відрізняється від системи цінностей Російської імперії. Нам точно не по дорозі з “російським міром”. Для чого ми тоді готуємо дітей до використання російської мови?” — риторично запитав міністр.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...