facebook

Зробив зауваження за російський шансон: молодик мало не до смерті побив батька військового

Потерпілий каже, що зробив зауваження перед хвилиною мовчання за загиблими на війні українцями.

Зміст
У потерпілого тяжкі травми після нападу молодика
Дружина потерпілого каже, що нападник радів зі свого вчинку
Потерпілий каже, що зробив зауваження перед хвилиною мовчання за загиблими на війні
Що відомо про нападника
Син постраждалого воює на фронті і приїхав до батька
У Дунаївцях на Хмельниччині любителі російського шансону ледь не до смерті побили чоловіка. 64-річний чоловік зробив зауваження молодикам за гучну російську музику, що гриміла з їхньої автівки. Тоді вони почали бити потерпілого.

Про це йдеться у сюжеті кореспондента ТСН Валерія Кузнєцова.

У потерпілого тяжкі травми після нападу молодика
Олександр з Хмельниччини після того, як на нього напав 25-річний молодик перебуває у лікарні. У нього черепно-мозкова травма, численні травми обличчя та складний перелом руки. Лікарі кажуть- йому пощастило, що вижив. А на відновлення підуть місяці.

“У пацієнта є забій головного мозку, була пневмоцифалія. Травма важка, ці особи, які нанесли, якось неадекватні, бо це могло закінчитись летально. Черепно-лицьові переломи, кістки, перелом ліктьового суглоба, складний перелом”, – каже нейрохірург Чернівецької лікарні швидкої допомоги Ігор Яремчук.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Дружина потерпілого каже, що нападник радів зі свого вчинку
Відео побиття потрапило на камери спостереження місцевої кав’ярні. На кадрах видно: молодик підходить до чоловіка. Б’є, потім кидає на землю і далі – несамовито гамселить ногами. Його приятель підходить в цей час із кавою, спостерігає за ним і навіть не намагається зупинити. Перехожі покликали дружину потерпілого, закривавленого чоловіка швидка доправила до реанімації.

“То, що я побачила це суцільне лице набрякле, рука висить. Той малий стоїть задоволений біля поліції, я в шоці була. Це здоровий хлопець 25 років”, – каже дружина потерпілого Наталія Алєксєєва.

Потерпілий каже, що зробив зауваження перед хвилиною мовчання за загиблими на війні
За що молодик по-звірячому його побив, пан Олександр розповів, коли прийшов до тями.

“Люди сиділи пиячили і включили російський шансон. Я сидів з боку і подився на часи, за півгодини мала включатись хвилина мовчання за загиблими. Я до них підійшов, таке таке діло, виключіть будь ласка музику, позакривайте двері”, – каже потерпілий Олександр Алєксєєв.

Потерпілий каже, саме це і розлютило любителя російських пісень.

Що відомо про нападника
ТСН з’ясувала – нападнику 25 років, звуть Ярослав. Оселився у Дунаївцях нещодавно, разом із батьком купили тут хату. Сусіди молодика коментарів уникають, поза камерою кажуть: бояться, він не уперше влаштовує бійки. Сам він двері не відчиняє, до журналістів теж виходити не хоче.

Нині він під нічним домашнім арештом. А вдень може гуляти де заманеться. У день нападу поліцейські його опитали і відпустили. Підозру оголосили лише за кілька днів.

“Слідчі оголосили зловмиснику підозру за ч.1 ст. 122 умисне тілесне ушкодження середньої тяжкості. Також подано клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту”, – каже речниця Кам’янець-Подільського відділу поліції Наталія Вінцарська.

Цей напад обурив жителів Дунаївців. Пана Олександра підтримують – кажуть все зробив правильно, бо російський шансон у середмісті і досі лунає часто.

Син постраждалого воює на фронті і приїхав до батька
Син постраждалого пенсіонера воює на Херсонщині. Коли дізнався, що батько опинився у реанімації за свою проукраїнську позицію, узяв відпустку і приїхав з фронту.

“Реагую я дуже негативно, особливо до російської музики, російських слів і тд. Ми з моїми товаришами виконуємо бойову роботу і приїзджаючи сюди чуєш “нам на всьо наплевать, как хочу так и разговариваю”, це не вкладається в голові”, – каже син постраждалого Дмитро Алєксєєв.

Попереду в пана Олександра складна операція, довга та дороговартісна реабілітація. Він каже, що не шкодує, що зробив зауваження, бо був правий.

Родина потерпілого обурена тим що нападника не узяли під варту. Кажуть – поки триватиме суд, він може скривдити будь-кого у місті. Або втекти і уникнути покарання.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...