facebook

“Не втамувати пекучий біль та не загоїти душевні рани”: знайшли загиблим бійця

Гранатометника Володимира Бобика, який пропав після масивного артобстрілу, таки знайшли. На жаль, солдат загинув.

Про це інформує Хоростківська ОТГ.

” Більше 100 днів невідомості…Трагічна звістка прийшла у Хоростківську громаду…

З великим сумом у серці, після офіційного лікарського підтвердження, оголошуємо про втрату – загибель нашого земляка, жителя села Хлопівка – БОБИКА ВОЛОДИМИРА ЯРОСЛАВОВИЧА, 1993 р.н. – військоволужбовця Збройних Сил України, солдат-гранатометник 6-ої штурмової роти 2-го штурмового батальйону.

Під час інтенсивного артилерійського обстрілу на теренах Донеччини, 10.06.2023р., було втрачено зв’язок та візуальний контакт з Володимиром БОБИКОМ.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Герой віддав своє життя, захищаючи Батьківщину, та вважався безвісти зниклим з червня 2023 року. Жодними словами не втамувати пекучий біль та не загоїти рани в душі. Міський голова Степан Гладун, Хоростківська міська рада, виконавчий комітет та вся громада висловлюють щирі співчуття родині з приводу передчасної смерті Героя Володимира БОБИКА.

Нехай душа загиблого знайде вічний спокій, а Господь прийме, де праведні спочивають! Вічна пам’ять Герою! Слава Україні!

Зустріч полеглого Захисника відбудеться сьогодні, 11 жовтня, орієнтовно о 13:00 год у м. Хоростків біля дендропарку. ✔️ Маршрут пролягатиме зі сторони Гримайлова, через центр міста та у сторону села Хлопівка.

Просимо Вас виходити з лампадками до центральної дороги. 11 та 12 жовтня у Хоростківській громаді оголошено Днями жалоби.

Просимо жителів громади, підприємства, установи та заклади приспустити державні прапори. Прощальна панахида за загиблим Героєм відбудеться сьогодні о 18:00 год. Чин похорону відбудеться завтра, 12 жовтня, о 12:00 год, у рідному селі Захисника – Хлопівка”, – йдеться у повідомленні.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...