facebook

На сході України загинули восьмеро військових з однієї області

Сьогодні, 17 жовтня, у Львівській області попрощаються із вісьмома загиблими військовими, які віддали своє життя за Україну через російську агресію.

Про це повідомили у Львівській ОВА.

Ігор Малиновський
У червні 2023 року став до лав Збройних сил України. Був стрільцем стрілецького відділення стрілецького взводу стрілецької роти військової частини. Загинув в Бахмутському районі Донецької області.

Андрій Шніцар
Воював на Харківському напрямку. Загинув 12 жовтня 2023 року, виконуючи бойове завдання.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Володимир Скляр
Від початку повномасштабного вторгнення став на захист країни до лав 214-го окремого спеціального батальйону OPFOR Міжнародного центру миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. Виконував бойові завдання на східному напрямку.

Богдан Місько
Від початку повномасштабного вторгнення рф став на захист країни від окупантів. Боронив територіальну цілісність та суверенітет держави на східному напрямку у лавах 79-ї окремої десантно-штурмової бригади Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

Володимир Замковий
Проходив військову службу у лавах Окремого президентського полку імені гетьмана Богдана Хмельницького. Від перших днів повномасштабного вторгнення добровольцем пішов на війну. Виконував бойові завдання на східному напрямку у складі 125-ї окремої бригади територіальної оборони регіонального управління «Захід» Сил територіальної оборони Збройних Сил України.

Михайло Дзьоба
Від початку повномасштабного вторгнення рф входив до складу охорони Патріаршого собору. Згодом вступив до лав 79-ї окремої десантно-штурмової бригади Десантно-штурмових військ Збройних Сил України та боронив державу на східному напрямку фронту. У травні 2023 року отримав важке поранення, однак після лікування одразу ж повернувся на передову.

Богдан Романюк
Був призваний на військову службу у лютому 2023 року. Він був навідником танкового взводу танкової роти танкового батальйону військової частини. Загинув 12 жовтня 2023 року внаслідок детонації боєприпасів, отримавши поранення несумісне з життям.

Григорій Лапчак
Молодший сержант. Загинув виконуючи бойові завдання на Харківському напрямку.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...