facebook

Терористи ХАМАС похвалилися затриманням ізраїльського офіцера, на фото виявися Медведчук

Бойовики оконфузились із фото Віктора Мдведчука.

Терористи ХАМАС похвалилася, що нібито полонили ізраїльського офіцера Іцхака Бріка. Але із затриманням офіцера виник курйоз – палестинські ЗМІ поширили замість світлини Бріка фото Віктора Медведчука – кума кремлівського диктатора Володимира Путіна.

Відповідна інформація з’явилася 28 жовтня у пабликах, наближених до ХАМАС, передає Obozrevatel.

Водночас про потрапляння у полон до терористів справжнього Іцхака Бріка ізраїльські ЗМІ не повідомляли.

Бойовики похвалилися “успіхами” бригади Аль-Кассам, яка є воєнізованим відгалуженням угруповання ХАМАС. Терористи стверджували, що захопили ізраїльського офіцера у відставці Іцхака Бріка. “Радісна” подія очолила топ у стрічці новин сектору Гази, але бойовики в результаті оконфузилися з “полоненим офіцером”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Ізраїльський генерал у відставці Іцхак Брік служив у бронетанковому корпусі командиром бригади, дивізії та військ, був командиром військових училищ. Він брав участь у бойових діях як командир резервної роти у Війні Судного дня. Близько 10 років він обіймав посаду комісара військового омбудсмена Ізраїлю.

Після нападу ХАМАС на Ізраїль 7 жовтня у Мережі згадали прогноз Бріка про палестино-ізраїльську війну. Зараз офіцер аналізує військові події та дає поради Армії оборони Ізраїлю.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...