facebook

Зеленський прокоментував статтю Залужного та перебіг війни в Україні

Глава держави наголосив, що на початку повномасштабного вторгнення Україна була в складнішій ситуації.

Президент України Володимир Зеленський прокоментував статтю головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного для The Economist про те, що війна перейшла у позиційну стадію. За його словами, “це не патова ситуація”.

Про це глава держави сказав на спільній пресконференції з президенткою Європейської комісії Урсулою фон дер Ляєн у Києві.

Він зазначив, що люди зараз очевидно втомлені від війни, утім, на початку повномасштабного вторгнення ми були і в гіршій ситуації.

“Але це і справді не новина. Ні для кого не новина, що Росія контролює небо. Ми не готові кидати своїх дівчат і хлопців в пекло. Нам потрібні літаки, рішення є, але чекаємо. Наші військові також проходять навчання. Попри це, ми працюємо далі, активізуємо всі свої процеси та канали для роботи з партнерами”, – підсумував президент.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Поруч з цим Зеленський наголосив, що рішення щодо надання Україні винищувачів F-16 вже є, але треба зачекати на завершення навчання українських пілотів і механіків, бо це довгий процес.

“Всі сказали у патовій ситуації. І все. Просто усі забули. Кілька впевнених хитрощів, практик, військових операцій, і ви пам’ятаєте Харківський регіон було звільнено, частину, і ви пам’ятаєте, що було у Херсоні. Тому, є складнощі, є різні думки, і я вважаю, що ми не маємо права навіть думати і опускати руки. Тому що яка, скажіть мені альтернатива?” – сказав Зеленський.

Резонансні статті про Зеленського та Залужного
Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний анонсував підсилення мобілізації. У статті для видання The Economist він заявив про необхідність розширити категорії громадян, які можуть бути призвані.

Стаття журналу Time про президента України Володимира Зеленського, війну та корупцію викликала бурхливу реакцію політиків і суспільства. Частину соціуму пригнічує викладена інформація, хтось критикує владу, ще частина критикує сам матеріал і його автора.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...