facebook

Розривається серце від болю. Вічна пам‘ять загиблим. Росіяни вдарили по бійцях 128-ї бригади

 

У Міноборони підтвердили ракетний удар по українських військових на Запоріжжі й пообіцяли провести перевірку усіх обставин трагедії, пише ПІК. 

“Співчуваю родинам загиблих воїнів зі 128-ої окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади. Будуть зʼясовані всі обставини того, що сталося. Доручаю Головній інспекції Міністерства оборони провести повну перевірку за фактом цієї трагедії. Наш ворог — підступний терорист. Маємо докласти всіх зусиль, щоб захистити наших людей та дати всі чесні відповіді рідним і близьким загиблих воїнів”, – написав у Фейсбук міністр оборони України Рустем Умєров.

Нагадаємо, що у суботу, четвертого листопада поширилася інформація про те, третього листопада на Запорізькому напрямку російські окупанти вдарили по особовому складу 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади. У мережі повідомляють про 18 загиблих та 20 поранених бійців.

Це сталося в одному з прифронтових сіл Запорізької області, коли там, імовірно, відбувалося шикування з нагоди Дня артилерії і ракетних військ.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Пізніше трагедію підтвердив Стратком ЗСУ:

“Ворог вдарив ракетою «Іскандер-М» по особовому складу 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади, внаслідок чого загинули військовослужбовці, також поранення різного ступеня важкості отримали й місцеві мешканці”, – йдеться у повідомленні.
Також голова Закарпатської облдержадміністрації Віктор Микита закликав жителів області утриматися від розважальних заходів.

“Прошу всіх краян, громади, підприємців у закладах громадського харчування утриматися в наступні декілька днів від будь-яких розважальних заходів, концертів тощо. Раджу відвідати храми, помолитися за наших захисників. Після офіційної інформації та з дозволу 128-ї ОГШБр буде розпорядження про вшанування полеглих воїнів”, – написав він у Фейсбук.
Сама 128-ма бригада ще ніяк не прокоментувала трагедію.

Вічна пам’ять українським воїнам! Щирі співчуття рідним полеглих захисників!

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...