facebook

“Їхала до тата, який повернувся з фронту”: з’явилися жахливі подробиці загибелі 6-річної дівчинки у ДТП в Польщі

У Польщі в жахливій ДТП загинула 6-річна Єва з Рівненської області. Дівчинка разом із мамою та братиком їхали додому в Україну, щоб побачитися з батьком, який із перших днів вторгнення був на фронті. А після поранення приїхав додому на реабілітацію.

Детальніше про це читайте в матеріалі OBOZ.UA.

Загинула 6-річна дівчинка

Страшна аварія сталася в Польщі близько 5 години ранку 19 листопада. Мікроавтобус, у якому були лише українці, прямував до пункту перетину кордону Довгобичів. Несподівано машина злетіла з дороги і врізалася в дерево.

Від удару на місці загинули дві жінки та 6-річна Єва Марчук із села Старожуків Рівненської області. Лікарі намагалися реанімувати дівчинку, але це їм не вдалося. Її мама Юлія та 3-річний братик Ілля отримали сильні травми і зараз перебувають у лікарні у важкому стані.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Хотіли просто побачитися

Мешканці села Старожуків шоковані такою трагедією. Як розповіли місцеві жителі, Юлія з дітьми за кілька місяців після повномасштабного вторгнення виїхали до Польщі, де жила їхня бабуся.

А батько дітей Тарас ще на початку вторгнення вирушив на фронт захищати Україну.

“Він був поранений і приїхав додому на реабілітацію. Тому Юля з дітьми їхали, щоб побачитися з ним, обійнятися. І ось трапилося таке горе”, – каже місцева мешканка.

Наразі батька за кордон не випускають, тому він готується до похорону доньки вдома. Найближчими днями маленьку Єву мають уже привезти. Після похорону та реабілітації Тарас знову збирається повернутися на фронт.

Також мешканці села розповідають, що до 24 лютого Тарас працював будівельником, а Юлія займалася дітьми та домашнім господарством. Сім’я дуже гарна.

Наразі правоохоронці Польщі встановлюють всі обставини аварії.

Якщо ви хочете допомогти сім’ї, то можете переказати кошти на картку 5168 7451 5744 6862 – батько загиблої дівчинки Тарас, 5375 4114 0910 0752 – бабуся Галина Семенчук.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...