facebook

Дворічна дівчинка померла внаслідок рідкісного голубиного вірусу: що це за хвороба і симптоми

Вона п’ята людина, яка померла від цієї хвороби.

В Австралії дитина померла після зараження рідкісним вірусом, який зазвичай вражає лише голубів.

Про це пише nypost.com.

Неназвану дворічну дівчинку було доставлено до лікарні принца Вельського в Рандвіку, Новий Південний Вельс, після трьох тижнів нудоти, блювання і симптомів, схожих на застуду, повідомили Центри з контролю та профілактики захворювань.

Усього за шість місяців до появи симптомів вона закінчила другий курс хіміотерапії для лікування гострого пре-В-клітинного лімфобластного лейкозу.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Її стан продовжував погіршуватися і через чотири дні у неї розвинувся синдром фебрильної епілепсії, пов’язаної з інфекцією, і почалися епілептичні напади.

Лікарі провели безліч тестів, зокрема магнітно-резонансну томографію (МРТ), аутоімунні дослідження, оцінку генетичних аномалій та тести полімеразної ланцюгової реакції (ПЛР), які перевіряли наявність бактеріальних, грибкових, вірусних або мікобактеріальних патогенів, але всі вони не виявили нічого.

Дівчинці давали противірусні препарати, антибіотики та протисудомні препарати, щоб допомогти вилікувати набряк мозку та зменшити дискомфорт, але ніщо не полегшило її симптоми, оскільки мозок продовжував набрякати.

Вона померла через 27 днів після вступу до лікарні.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...