facebook

Доларова істерика продовжується: банки та обмінки різко змінили курс валют на середу, 20 грудня

Ринок гойдає!

Валютні курси, що встановлені Національним банком України на сьогодні, 20 грудня, мають наступні показники: курс долара США зараз дорівнює 37,3205 гривень за 1 долар. Курс євро наразі складає 40,9219 гривень за 1 євро.

В обмінниках українських банків та спеціальних обмінних пунктах вартість валюти є значно вищою. Показники змінюються кожного дня і на сьогоднішній день вони є такими.

Коливання на валютному ринку прожовжується. Він не втихає. Але при цьому, експерти вважають, що особливих змін валютний ринок до Різдва не зазнає. Тенденція управління ринком від регулятора продовжуватиметься.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Основною тенденцією цього тижня буде продовження лібералізації ринку. Національний банк України і надалі використовуватиме інтервенції для унеможливлення значних коливань у валютному секторі.

Ще одним важливим фактором, що формуватиме головним чином кон’юнктуру готівкового ринку, може стати ситуативне збільшення пропозиції, пов’язане з передсвятковим «лаштуванням» громадян. Йдеться про те, що частина готівкової валюти може бути обміняна для здійснення необхідних покупок. Очікується, що пропозиція зросте в межах 10 – 15%, і цей факт обов’язково вплине на курсові позначки – готівкові курси валют можуть дещо знизитися.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...