facebook

Навіки попрощався із 53-річним Героєм Олександром Костюком. Вічна пам’ять і шана Захиснику України!

Достойний син і брат. Люблячий чоловік і батько. Порядний товариш і вірний військовий побратим. Таким Олександра Костюка запам’ятають ті, хто його знав.

Олександр Костюк народився 27 серпня 1970 року у Калуші. Навчався у школі №6. Фах електромеханіка здобув у Стрийському училищі.

Працював на різних підприємствах. Перед мобілізацією до Збройних Сил України працював на калуському заводі «Три бетони», йдеться в офіційному повідомленні.

29 років прожив із коханою дружиною. У міцній сім’ї народилося троє дітей.

Олександр Костюк був призваний на військову службу по мобілізації 15 березня 2023 року. Саможертовно служив телефоністом-лінійним наглядачем відділення зв’язку взводу зв’язку механізованого батальйону.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Відданий військовій присязі на вірність Українському народу, 16 грудня біля одного з населених пунктів Бахмутського району загинув внаслідок ворожого обстрілу з дронів, отримавши поранення, не сумісні з життям.

Олександра Костюка поховали на Алеї Слави міського кладовища.

“Не забуваймо, яку високу ціну заплатив Герой за наш спокій і Незалежність України. Щирі співчуття рідним! Доземний уклін, світла пам’ять мужньому Герою Олександру Костюку!”

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...