facebook

Зима вирішила взяти “перепочинок”: 31 грудня про холод і сніг можна не мріяти – прогноз Діденко

Яким буде останній день року?

Прогноз погоди в Україні на Новий рік
У неділю, 31 грудня українці відзначатимуть Новий рік. Якою буде цього дня погода, детально описала синоптик Наталка Діденко у себе на Facebook-сторінці.

Вона обіцяє теплу погоду на Новий рік, тож снігу на вулиці точно не варто чекати. Протягом дня температура повітря становитиме +4…+9. Вночі 31 грудня варто очікувати 0…+4, новорічної ночі буде від -2 до +4.

Також у неділю, 31 грудня, опади малоймовірні. А ось у перший день нового 2024 року 1 січня невеликі дощі прогнозуються у західних, північних областях, Сумській області з мокрим снігом, а також частково у центральних областях – у Вінницькій, Черкаській та Кіровоградській областях. На решті території країни має бути сухо.

У Києві на Новий рік без опадів. Температура вночі становитиме +2…+4, удень варто очікувати +4…+7. А ось у ніч на понеділок, 1 січня, температура знизиться до 0, а протягом дня повітря прогріється до +5. У другій половині дня вона прогнозує опади.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У перші дні 2024 року погода та температура будуть нестійкими. Синоптик на 2 та 3 січня прогнозує невелике похолодання, на 4 січня – потепління, на 5 та 6 січня знову зниження температури, а на 7 – невелике потепління.

Оскільки точніший прогноз можна зробити в короткостроковій перспективі, Діденко порадила читачам стежити за її прогнозами, адже у них завжди актуальна інформація.

Також синоптик нагадала, що у зв’язку з переходом ПЦУ на новий календар цього року 31 грудня не лише Новий рік, а щедрий вечір чи Маланки, а 1 січня — Василя.

Тому в ці святкові дні можна співати колядки та щедрувати. Вона закликала пам’ятати свої традиції, дотримуватись їх на зло ворогові.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...