facebook

Купити долари майже неможливо: приголомшили українців, і так по всій Україні

Що нового

У останній час збільшилася кількість скарг від клієнтів, які мають проблеми із зняттям валюти зі своїх рахунків чи просто покупкою валюти в банку. Початково виникла проблема із видаванням банкнот старого зразка (1996 року випуску) касирами.

Тепер до цього приєдналася ще одна проблема – дефіцит валюти через труднощі з логістикою. ПриватБанк визнав цю проблему, але в інших банках ситуація також ідентична.

Про це повідомляє сайт Gsminfo.

Сутність полягає в тому, що до воєнних подій валюту транспортували повітряним транспортом, пізніше перейшли на наземний транспорт і, на перший погляд, це працювало добре. Зараз через постійні проблеми з логістикою, спричинені страйкуваннями на українсько-польському кордоні, виникає недостача валюти.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Зростає кількість скарг від клієнтів банків через проблеми з виведенням валюти та труднощі у придбанні. Банки видають застарілі банкноти, а також стикаються з дефіцитом валюти через логістичні труднощі, викликані страйками на кордоні. Клієнти повідомляють про затримки в обслуговуванні та недоліки у роботі замовлень.

ПриватБанк визнає ці труднощі та обіцяє вирішити ситуацію швидко.

Ще однією актуальною проблемою є обмеження в касах банків на видачу лише “білих” доларів, тобто тих, що були випущені у 1996 чи 2006 році. Кілька місяців тому обмінники відмовилися приймати ці банкноти, що призвело до масового їх звернення в банки.

Зараз, коли клієнти хочуть купити валюту за офіційним курсом або нижче, вони отримують назад свої старі банкноти.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...