facebook

“Потемніло в очах”. Педагогиня схопила третьокласника, дала ляпаса по обличчю: мати вимагає звільнення, реакція педради обурила мережу

Мама третьокласника поскаржилася на вчительку, яка “дала ляпаса” її дитині. 

Мама третьокласника Марина Яриш вимагає звільнити вчительку з 41-ї школи міста Полтави за те, що вона нібито побила її сина. З проханням про пораду жінка звернулась до батьків однієї з груп у соцмережі.

Яриш прикріпила заяву, яку написала на імʼя директорки школи, до свого повідомлення у Facebook. У тексті йдеться, що під час перерви хлопчик зі своїм однокласником бігали в коридорі і голосно кричали. В один з моментів, за словами мами, школяр сказав нецензурне слово, за що вчителька першого класу схопила його за комір, а потім, притиснувши до стіни, дала йому ляпаса по обличчю. Від таких дій у хлопця потемніло в очах і зашуміло у вухах.

“На мої запитання, що сталося, він довго відмовлявся відповідати, а потім зізнався, що його побила вчителька 1-А класу за те, що вони бігали на перерві та галасували – тобто балувалися. Річард сказав, що він нецензурно висловився. За це його вчителька О. М. Рокитянська схопила за комір, розвернула та притиснула до стіни, потім він отримав від неї ляпаса по обличчю, у нього потемніло в очах, зашуміло в правому вусі та він втратив слух на декілька секунд, а коли прийшов до тями, то почув, як вона йому щось кричала, але не міг зрозуміти що”, – написала жінка у поясненні директорці закладу.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Вона також зазначає у тексті, що педагогиня, яка нібито вчинила такі дії, одразу відвела хлопця до його класної керівниці, якій розповіла, що третьокласник “балувався” та “обзивався”, проте нічого не сказала про її “методи виховання”. Після того, як Яриш дізналась, що трапилося з її сином і він поскаржився на погане самопочуття, вона поїхала зі школярем у лікарню, де хлопчика залишили на два дні. Нині, за словами жінки, учень боїться ходити до школи.

У коментарях мама хлопчика зазначила, що після проведення педагогічної ради жінку запросила директорка школи на бесіду, і вчительці запропонували попросити вибачення в хлопчика, проте Яриш вимагає, аби педагогиню звільнили.

Батьки інших дітей підтримали жінку і рекомендували не залишати цю справу в такому вигляді:

“Таких подій дуже багато, батьки замовчують, бо не можуть довести. А вихователі говорять, що діти брешуть”, “Я в шоці! Діти і так живуть та навчаються в моральному стресі через війну, а тут ще така неадекватна поведінка вчительки. Не залишайте це, вона зможе в майбутньому ще когось “скалічити” ударами. Таким не місце в школі. Хай до своїх дітей застосовує силу”, “Жах, вчитель 1 класів. Такі і відбивають у дітей бажання навчатися. Страшно уявити, як вона проводить уроки у своєму класі”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...