facebook

Скандальний законопроєкт про мобілізацію повернули на допрацювання – Арахамія

Відбулася закрита нарада з військовим командуванням і засідання Погоджувальної ради в закритому режимі, яке вчора анонсував. Про це повідомив голова фракції “Слуга городу” Давид Арахамія.

За словами Арахамії, були присутні Головнокомандувач Залужний, начальник Генерального штабу Шаптала, міністр оборони Умєров, керівництво Верховної Ради, голови фракцій та комітетів. Головне питання – законопроект №10378 щодо вдосконалення мобілізації, військового обліку та проходження військової служби.

Обговорення проходило в Комітеті з питань нацбезпеки, оборони та розвідки в закритому режимі, з дотриманням вимог законодавства щодо роботи з таємною інформацією.

“Було багато дискусій. Ми розуміємо запит військового командування і готові йти назустріч. Але не всі норми можуть бути підтримані. Якісь положення прямо порушують права людини, якісь не є оптимально сформульовані. Про це відкрито сказали військовому командуванню”, – йдеться в повідомленні.

Але всі політсили зрозуміли і підтримують необхідність мобілізації.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“За результатами наради, законопроект повертається ініціатору. Одночасно передаємо пропозиції напрацьовані на комітеті та у робочих групах”, – йдеться в повідомленні.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...