facebook

90-річний чоловік зарубав сокирою невістку: жахлива трагедія на околиці міста (ФОТО)

Поліцейські затримали чоловіка за підозрою у вбивстві невістки.

Попередньо встановлено, що між чоловіком та жінкою виник конфлікт, під час якого затриманий завдав своїй жертві декілька ударів сокирою по голові, спричинивши смертельні травми. На місці злочину працювали слідчо-оперативна група, оперативники кримінальної поліції, спеціалісти-криміналісти та співробітники інших служб відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції №1.

Як встановили правоохоронці, 10 січня, близько 14.30, в одній із квартир на вулиці Величковського у Львові між 90-річним львів’янином та його 49-річною невісткою виник конфлікт, під час якого пенсіонер завдав їй кілька ударів сокирою по голові. Від отриманих травм жінка померла на місці події.

Правоохоронці затримали зловмисника в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури, повідомили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Підписуйтеся на наш Телеграм-канал, де багато цікавих новин, фото та відео!

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...