facebook

Синоптик прогнозує зміну погоди в Україні: до чого готуватись

Вже завтра в Україні задощить.

На вихідних особливого тепла в Україні чекати не варто, а у неділю, 18 лютого, ще й пройдуть дощі. Про це свідчить прогноз відомого синоптика Наталки Діденко.

За її даними, сьогодні на заході України буде +7…+12 градусів, на сході -2…+2, а на решті території стовпчики термометрів покажуть +2…+5 градусів. Завтра, 18 лютого, температурний режим залишиться без особливих змін, тільки в західних областях похолоднішає до +3…+7 градусів.

“18-го лютого пройдуть невеликі дощ чи мокрий сніг, а ось у другій половині дня в неділю на заході та півночі опади припиняться”, – прогнозує Наталка Діденко.

У Києві, за її словами, у неділю вночі, вранці та в першу половину дня також очікується дощ, місцями з мокрим снігом. Вночі у столиці буде +3…+5 градусів, а протягом дня 18-го лютого похолоднішає до +1…+3 градусів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Дощі в Україні – прогноз
Про те, що у неділю в Україні очікуються опади, каже й синоптик Ігор Кібальчич. За його даними, 17 лютого невеликий дощ очікується лише на заході країни, а 18 лютого – дощитиме вже майже по всій Україні. Подекуди опади будуть з мокрим снігом.

Так, на заході 18 лютого очікується вночі та вранці невеликий дощ із мокрим снігом, але вдень вже буде без істотних опадів. На півночі вночі очікується дощ із мокрим снігом, а вдень місцями пройде невеликий дощ. У східних областях вдень очікується невеликий мокрий сніг, місцями з дощем. У центральній частині України місцями пройде невеликий дощ, часом із мокрим снігом, а на півдні вдень пройдуть невеликі дощі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...