facebook

Українські штурмовики вийшли з Авдіївки: яка ситуація на позиціях — речник 3-ї ОШБр

Критичний момент в Авдіївці вже минув, проте сама операція досі перебуває в процесі виконання.

Бійці української 3-ї окремої штурмової бригади (колишній полк “Азов”) покинули місто Авдіївку, яке захопили російські окупанти, та зайняли нові оборонні позиції.

Про це в ефірі телемарафону повідомив пресофіцер 3-ї ОШБр Олександр Бородін.

“Ситуація стабільна. Була проведена досить складна операція… Такі операції ще складніші, ніж штурмові, тому що це максимальне злагодження, максимальна комунікація всередині підрозділів, між підрозділами, з суміжниками. Зараз ведемо оборонні дії. Ворог продовжує працювати досить активно, застосовувати весь свій арсенал, який він застосовував в самому місті. Але все ж таки ситуація стала більш контрольованою і можна стверджувати, що наразі продовження якогось наступу з боку ворога вже майже неможливе”, – зазначив він.

При цьому Бородін зазначив, що хоча найбільш критичний момент в Авдіївці вже минув, проте сама операція досі перебуває в процесі виконання, адже в ній бере участь не тільки 3-я ОШБр.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Треба зазначити, що ми змогли знищити велику кількість особового складу, сил та засобів. Тому я думаю, що це зменшить потенціал наступальний, тим паче зараз в нас досить вигідні оборонні позиції, тому можна сказати, що ситуація контрольована… Як буде далі, будемо дивитись”, – резюмував він.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...