Categories: Погода

Синоптик прогнозує зміну погоди в Україні: до чого готуватись

Вже завтра в Україні задощить.

На вихідних особливого тепла в Україні чекати не варто, а у неділю, 18 лютого, ще й пройдуть дощі. Про це свідчить прогноз відомого синоптика Наталки Діденко.

За її даними, сьогодні на заході України буде +7…+12 градусів, на сході -2…+2, а на решті території стовпчики термометрів покажуть +2…+5 градусів. Завтра, 18 лютого, температурний режим залишиться без особливих змін, тільки в західних областях похолоднішає до +3…+7 градусів.

“18-го лютого пройдуть невеликі дощ чи мокрий сніг, а ось у другій половині дня в неділю на заході та півночі опади припиняться”, – прогнозує Наталка Діденко.

У Києві, за її словами, у неділю вночі, вранці та в першу половину дня також очікується дощ, місцями з мокрим снігом. Вночі у столиці буде +3…+5 градусів, а протягом дня 18-го лютого похолоднішає до +1…+3 градусів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Дощі в Україні – прогноз
Про те, що у неділю в Україні очікуються опади, каже й синоптик Ігор Кібальчич. За його даними, 17 лютого невеликий дощ очікується лише на заході країни, а 18 лютого – дощитиме вже майже по всій Україні. Подекуди опади будуть з мокрим снігом.

Так, на заході 18 лютого очікується вночі та вранці невеликий дощ із мокрим снігом, але вдень вже буде без істотних опадів. На півночі вночі очікується дощ із мокрим снігом, а вдень місцями пройде невеликий дощ. У східних областях вдень очікується невеликий мокрий сніг, місцями з дощем. У центральній частині України місцями пройде невеликий дощ, часом із мокрим снігом, а на півдні вдень пройдуть невеликі дощі.

Саша

Recent Posts

Виплата пенсій за травень: Пенсійний фонд звернувся до українців із заявою

Що з грошима У ПФУ вже профінансували пенсії майже на 17 мільярдів гривень Пенсійний фонд…

4 години ago

Величезні штрафи та позбавлення прав: водіям озвучили одразу 14 причин – пам’ятайте та остерігайтесь

Побережіть свої гроші Згідно з чинним українським законодавством, водії можуть втратити права за скоєння 14…

4 години ago

“Несамовитий холод пре в ці області, прогнозом стривожені навіть синоптики”: де буде мороз у -10 градусів, снігопад і дощ?

В Україні очікується небезпечна для фермерства погода. Очікуються серйозні заморозки. Раніше експерти фіксували за історію…

9 години ago

Магнітні бурі, прогноз на три дні: чого очікувати від сонячної активності

Найближчими днями очікується підвищена сонячна активність. Прогноз сонячної та геомагнітної активності на 6-8 травня 2024…

9 години ago

Вчитель обізвав сепаратистом учня-переселенця: подробиці скандалу

Викладач однієї зі столичних шкіл обізвав учня, який є переселенцем з Луганщини, сепаратистом – між…

10 години ago

Рашистські війська вже робили спроби захопити Сумщину

Рашистські війська вже робили спроби захопити Сумщину. Їм навіть це не вдалося. Але мешканці вирішили…

13 години ago