facebook

Сумуємо разом із Вами, загинув 48-річний Сержант Юрій Олексюкнизько з села Голинь Калуської громади, схиляємо голови у скорботі

Поблизу Малинівки Пологівського району Запорізької області не стало Юрія Олексюка з села Голинь Калуської громади на Івано-Франківщині.

Сержант Юрій Олексюк, 1977 року народження, загинув 25 лютого 2024 року, інформують “Вікна”.

Військовозобов’язаний служив головним сержантом стрілецького взводу стрілецької роти однієї з військових частин.

Був призваний по мобілізації 1 березня 2022 року. Загинув при виконанні бойового завдання поблизу Малинівки на Запоріжжі.

Дружина загиблого Марія Олексюк поділилася спогадами про чоловіка:

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Сумна звістка завітала у нашу домівку, у наше гніздечко: наш коханий татусь повертається додому на Щиті до своєї люблячої сімʼї.
Коханий мій, татусю наш, Ти завжди залишишся у наших серцях найкращим, найдобрішим, люблячим, справжнім Батьком для своїх дітей — Богданки, Софійки, Олексійка. Я обіцяю, що Твій синочок, якого Ти так довго чекав, виросте гідним сином свого Батька-Героя. Ти наш Герой назавжди!
Цілуємо, обнімаємо! Ти назавжди в наших серцях!”

Сьогодні ж стало відомо про загибель 48-річного бійця Василя Олійника з Голиня. Молодший сержант також загинув 25 лютого поблизу Малинівки.

Побратим Василь Кульбанський запевнив, що захисники були вірними і надійними людьми:

“Ми не відійдемо, ми дамо бій і будемо стояти до кінця… Ви дали свій останній бій… друзі мої, Ви були більше ніж побратими… я знав Вас як людей слова, вірних, надійних, людей з яких я брав приклад. Ваша слава не вмре не загине!!! Я дякую долі, що дала мені можливість зустріти Вас у цьому житті, для мене було честю стояти з вами пліч-о-пліч в одних окопах!!! Пробачте, що не був з Вами поруч у важку хвилину… Слава героям!!!”

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...