facebook

Правоохоронці встановили двох хуліганів, які нападали на перехожих в Івано-Франківську, і шукають третього

Правоохоронці встановили двох хуліганів, які нападали на перехожих в Івано-Франківську, і шукають третього. Їм світить до 7 років позбавлення волі

У неділю, 3 березня, соцмережі облетіло відео, зняте в Івано-Франківську, де підлітки нападають на самотніх перехожих і б’ють їх. Правоохоронці вже встановили двох хуліганів і шукають третього. Їм світить до 7 років позбавлення волі.

Також перша жертва нападів уже дала свої свідчення. Батько одного із затриманих пішов добровольцем у ЗСУ.

На обурливі кадри відреагувала голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук.
За її словами, поліція вже встановила як правопорушників, так і одну потерпілу. Хуліганів доставили до місцевого управління поліції для допиту.

“Спільно з керівництвом правоохоронних органів області провели нараду, на якій обговорили ситуацію щодо недопущення в області таких проявів у майбутньому. Такі вчинки ганебні й абсолютно неприпустимі в нашому суспільстві. Винуватці мають бути покарані. Хочу запевнити, що всі скоєні злочини отримають належну правову оцінку. Подібного більше не повинно повторитися!” — написала вона в Facebook.

У пресслужбі поліції Івано-Франківської області повідомили подробиці резонансного розслідування. Один із затриманих, 16-річний хлопець, не є учасником жодних молодіжних рухів. Батько затриманого пішов добровольцем до ЗСУ і зараз захищає Україну. Підлітку оголошено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення за ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганство) та вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Правоохоронці також підтвердили, що одна з жертв підтвердила факти, викладені на відео. Зараз шукають інших потерпілих.

Процесуальне керівництво у кримінальних провадженнях здійснює окружна прокуратура міста Івано-Франківська.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...