facebook

“Палають серця і плачуть свічки”. На Донеччині загинув боєць Роман Подобний з Прикарпаття

16 січня 2024 року бійцеві виповнилося 36 років. Роман Подобний боронив країну у складі 46 окремої аеромобільної бригади десантно-штурмових військ Збройних сил України.

Про загибель захисника із села Братківці Івано-Франківської громади Романа Подобного повідомив староста села Назар Рибак.

“Знову трагічна звістка прийшла у Братківці — жорстока війна забрала ще одне життя. З глибоким сумом повідомляю про загибель Нашого земляка, жителя села Братківці — ПОДОБНИЙ РОМАН СТЕПАНОВИЧ 16.01.1988 р. н. Герой загинув захищаючи Україну від російських окупантів. Вічна пам’ять і Слава Українському воїну, який поклав Своє Життя, Захищаючи Рідну Землю”, — йдеться в повідомленні.

Роман Подобний народився 16 січня 1988 року, проживав у селі Братківці, повідомляє “Суспільне”.

“На війну Романа мобілізували не так давно. Він два місяці перебував на навчанні. Потім воював на Донеччині”, — говорить Назар Рибак.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Роман Подобний боронив країну від військових РФ у складі 46 окремої аеромобільної бригади десантно-штурмових військ Збройних сил України.

Військовослужбовець загинув 1 березня 2024 року поблизу села Георгіївка Покровського району на Донеччині від атаки російського дрона.

У воїна залишилися батьки та брат.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...