facebook

Долар перекрутило: банки і обмінки змінили курс валют

Ринок не втихає!

Валютні курси, що встановлені Національним банком України на сьогодні, 6 березня, мають наступні показники: курс долара США зараз дорівнює 38,3943 гривень за 1 долар. Курс євро наразі складає 41,6463 гривень за 1 євро.

В обмінниках українських банків та спеціальних обмінних пунктах вартість валюти є значно вищою. Показники змінюються кожного дня і на сьогоднішній день вони є такими.

Цей тиждень на валютному ринку, як і попередній, проходить досить цікаво, хоча й змушує знову похвилюватися громадян та бізнес. Цими днями вже «мучилися» більше ті, хто раніше хотів прикупити валюту за найнижчим курсом і все ніяк не розумів — це вже ситуативне «дно» чи ще почекати. А тепер курс значно взлетів, і коли буде його наступне зниження поки не відомо. Зазвичай, жадібність — поганий порадник, і особливо заощадити при купівлі валюти їм все ж таки не вдавалося.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Але варто зазначити, що ті, хто пропагандував емоційний стрес під гаслом «долар по 40» теж перебільшили. Коли обмінки на табло вивели 39 гривень за долар, спекулянти валютою та нервовою системою українців в один голос кричали, що це ще не кінець. Але вже згодом зажурилися, адже життя внесло свої корективи й особливо заробити на попередньому зльоті котирувань цим людям так і не вдалося — курс почав відкочуватися.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...