facebook

“Всі діти плакали”: працівниця ювенальної поліції цькувала школярів під час уроку

Батько поскаржився, що поліціянтка залякувала цілий клас під час уроку
Батьки школярів Чернівецької гімназії №5 «Інтеграл» скаржаться на працівницю ювенальної поліції, яка прийшла у навчальний заклад аби провести зі школярами бесіду про поведінку у школі. Як стверджує один з батьків, працівниця лякала дітей, підвищувала на них голос і змушувала школярів присідати за незнання відповіді на запитання.

Свою скаргу батько Микола опублікував у чернівецькому телеграм каналі ХЧ.

“Вчора наших дітей попередили, що в школі планується візит представників правопорядку та буде проводитися з ними бесіда на тему поведінки в школі.

Сьогодні представником від ювенальної поліції до школи прийшла…І саме вона почала своє «навчання» у вигляді погроз дітям, неповнолітнім дітям!!! Однією з форм залякування було схиляння дітей до прибирання дітьми поліцейської дільниці. Іншим погрожувала, що здасть в дитячий будинок. Але це ще не все! Поліціантка питала дітей, що таке “підмет” та “присудок” і якщо дитина не знала відповідь – заставляла присідати з руками піднятими вгору 40 разів!!! Ще й кричала, бігом!!! Обзивала їх тупими! Однією із жертв зухвалої поліціянтки стала дівчинка в якої кучеряве волосся від природи. Їй вона запропонувала, щоб вона щось з ним зробила тому, що піде в дитячий будинок. Всі діти без виключення в школі плакали, навіть ті, які не були залучені до прямих знущань від поведінки представниці порядку. Чого і з якої причини ця особа так принижувала”, – розповідає батько одного з школярів.

Для з’ясування ситуації, редакція “Чернівецького променя” звернулася по коментар до відділу комунікації поліції Чернівецької області. Очікуємо офіційну відповідь.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...