facebook

Час великих ризиків: астролог розповіла про небезпеки і особливості Сонячного затемнення

8 квітня 2024 року відбудеться повне сонячне затемнення, яке може принести підвищені ризики і вимагатиме підвищеної пильності.

Про це заявила астролог Ксенія Базиленко, пише UNN.Затемнення відбудеться у знаку Овна, який відомий своєю імпульсивністю та енергією. Таке розташування небесних тіл може призвести до сплесків нетерплячості, дратівливості та необережності.”Максимально це сонячне затемнення можна буде побачити над 15 штатами Америки і вже 5 квітня в Нью-Йорку стався землетрус”, – зазначила експерт.

Астролог радить протягом цього періоду виявляти особливу обережність у повсякденних справах та уникати прийняття поспішних рішень.

“Також у період затемнення збільшується кількість нещасних випадків та катастроф. Посилює цей фактор у цьому затемненні ретроградність Меркурія. Будьте особливо уважні на дорогах”, – сказала астролог.

Також варто бути уважними до свого здоров’я і не піддавати себе надмірному фізичній чи емоційній напрузі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Затемнення часто пов’язані з кармічними подіями та можуть ознаменувати поворотні моменти життя. Це час, коли можуть відчинитися або зачинитися важливі двері, і рішення, прийняті в цей період, можуть мати далекосяжні наслідки.

Для того, щоб скористатися енергією затемнення та пом’якшити його потенційні негативні ефекти, астролог рекомендує:

Практикувати усвідомленість та медитацію для підтримки емоційної рівноваги.
Уникати суперечок та конфронтацій, особливо з близькими людьми.
Дотримуватися своєї інтуїції та внутрішнього голосу.
Приділити час догляду за собою, включаючи достатній сон, здорове харчування та фізичні вправи.
Уникати алкоголю та інших інтоксикантів.
Повне сонячне затемнення 8 квітня 2024 року стане потужною астрологічною подією, яка може вплинути на наше життя. Бувши обізнаними про його потенційні ризики і вживаючи відповідних запобіжних заходів, ми можемо використовувати енергію цього затемнення для зростання, трансформації та позитивних змін.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...