facebook

Оголошено надзвичайний рівень небезпеки: синоптики б’ють на сполох – карта

Жара має свої особливості!

Укргідрометцентр повідомив про погоду на сьогодні, 12 квітня. В Україні весна. Але гарні градуси в повітрі мають свою небезпеку.

12 квітня в Україні, крім Криму, Закарпатської, Волинської, Рівненської та Житомирської областей, надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

Важливо!!! Спостерігається підвищення рівня води в річках України. Можливі паводки та затоплення. Зберігайте високий рівень обережності.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Сьогодні, 12 квітня, в Україні хмарно з проясненням. Опадів не прогнозується, лише у південно – східних областях вдень невеликі короткочасні дощі, місцями грози.

Вітер переважно північно-західний та зі швидкістю 5-10 метрів за секуду.

Температура повітря вночі склала показники з +8 – +13 градусів тепла, у північній та північно – західній частинах +4 – +9. Вдень варто очікувати на +15 – +20 градусів тепла, у південних, східних та більшості центральних областей, а також в Криму +21 – +26 градусів. І тільки в Карпатах вночі +3 – +8 тепла, а вдень +10 – +15.

 

У Києві сьогодні, 12 квітня, хмарно з проясненням та без опадів. Вітер північно – західного напрямку та зі швидкістю 5 – 10 метрів за секунду. Температура повітря вночі +4 – +9 градусів, а вдень стовпчики термометрів покажуть +15 – +20. У Києві показники трохи інші: нічні +7 – +9, а денні +17 – +19.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...