facebook

Залляє дощем або засипле снігом: синоптики попередили кому, що дістанеться по прогнозу

Холодна весна!

Укргідрометцентр повідомив про погоду на сьогодні, 17 квітня. В Україні весна.

Важливо!!! Спостерігається підвищення рівня води в річках України. Можливі паводки та затоплення. Зберігайте високий рівень обережності.

Крім того, значна сніголавинна небезпека, у зв’язку з опадами у вигляді мокрого снігу, очікується на високогір’ї Івано-Франківської та Закарпатської областей. Можливе сходження лавин. Синоптики радимо утриматись від походів на високогір’я!

А ще, у південній частині країни, в Кіровоградській та Полтавській областях оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Сьогодні, 17 квітня, в Україні, крім південно-східної частини, хмарна погода. Дощі помірні пройдуть по території всієї країни. Вдень на півночі країни, а також Вінниччині та Черкащині місцями значні дощі.

Вітер переважатиме північного напрямку та зі швидкістю 5 – 10 метрів за секунду. На півдні та сході країни він південно-західного напрямку та зі швидкістю 7 – 12 метрів за секунду, а вдень навіть можливі пориви до 15 – 20 метрів за секунду.

Температура повітря у західних та північних регіонах, а також у Вінницькій та Черкаській областях вночі зафіксувалася на рівні +4 – +9градусів, а вдень стовпчики термометрів покажуть +8 – +13. Інші території України вночі мають +10 – +15, а вдень повітря прогріється до +21 – +26, а на Полтавщині та Кіровоградщині до +17 – +22.

На високогір’ї Карпат вночі пройшов значний, а вдень варто очікувати на помірний мокрий сніг. Температура повітря протягом доби складе показник з близько 0 градусів.

У Києві сьогодні, 17 квітня, хмарна погода. Вночі пройшов помірний дощ, а вдень варто розраховувати, що він матиме досить значний характер. Вітер переважатиме північного напрямку та зі швидкістю 7 – 10 метрів за секунду. Температура повітря по області в нічний час доби зафіксувалася на рівні +4 – +9 градусів, а вдень варто розраховувати на +8 – +13. У Києві показники трохи інші: нічні +7 – +9, а денні близько +10.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...