Categories: Технології

Instagram почне розмивати “делікатні” фото

Соціальна фотосет Instagram, що належить Facebook, незабаром почне розмивати пости, які містять “делікатний” контент. Щоб побачити інформацію, яку “може здатися образливим або неприємним”, користувачам знадобиться натиснути на запис.

“У число заборонених входять фото, відео та деякі цифрові матеріали, що зображують статеві зносини, геніталії і зображення повністю оголених сідниць крупним планом, – йдеться в правилах Instagram, що стосуються неприйнятного контенту, – До них також відносяться фото жіночих сосків, проте фото з шрамами від мастектомії, а також фото жінок, які годують груддю, дозволені. Зображення оголених тіл в живописі та скульптурі також дозволені “.

Проте, за словами глави Instagram Кевіна Сістрома, “замазана” може бути будь-яка публікація – навіть та, яка не порушує правила сервісу. Він не уточнив, що вважається “делікатним” контентом, проте модератор має право приховати пост, якщо на нього надійшла скарга.

Крім цього, Instagram дозволила включати функцію посиленого захисту облікового запису. Для цього потрібно натиснути на іконку профілю в нижньому правому куті, потім – на іконку з шестерінкою вгорі. Новий пункт – “Двухфакторная авторизація” – знаходиться в розділі “Аккаунт”, відразу після постами, які вам сподобалися.

Коли 2-етапна перевірка буде активована, Instagram почне запитувати код кожного разу, коли виконується вхід в обліковий запис з незнайомого пристрою. Без нього увійти в обліковий запис не можна, навіть знаючи логін і пароль.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.
annashchesna

Recent Posts

Помер через 2 дні після візиту до ТЦК: що відомо про розслідування гучної справи

Наразі поліція відкрила кримінальне провадження, а омбудсман узяв справу на особистий контроль. Поліція Хмельницької області…

1 годину ago

Ухилянтів аж трясе: мобілізацією все не обмежиться

Що чекає на українців, які порушать закон До набрання чинності закону про мобілізацію залишилося не…

1 годину ago

“Потужний снігопад суне в ці області, навіть синоптики приголомшені прогнозом”: де буде мороз у -8 градусів, дощ і гроза?

Синоптики повідомляють українців про те, де варто очікувати погіршення погоди прямо на Великдень. За всю…

4 години ago

Терміново! Жiнкам цих 17 пpофесій потpібно з’явитися дo ТЦК для поcтановки на oблік і онoвлення даних. Список професій

Вже цього місяця, 18 травня, набуде чинності новий закон про мобілізацію. Вже цього місяця, 18…

4 години ago

“Насувається жорстке посилення мобілізації, є повний список категорій чоловіків зі збереженою відстрочкою”: ТЦК і повістки

Новий закон про мобілізацію в Україні набуде чинності вже 18 травня 2024 року. Цей документ…

6 години ago

Діставайте шапки та куртки: синоптик Діденко попередила про різке похолодання на завтра

Погода зіпсується! За повідомленням синоптика Наталки Діденко в Україні завтра, 3 травня, зниження температури повітря.…

7 години ago