facebook

ТЦК вже пригрозили всім, хто сплачує податки: готуйтеся, вас усіх знайдуть

Подробиці

Співробітник ТЦК розповів, як “Оберіг” допоможе розшукувати ухилянтів
Реєстр платників податків надасть військкомам дані, за якими вони зможуть знайти роботодавця військовозобов’язаного, який розшукується, і через нього організувати прибуття цієї людини у військкомат. Про це розповів “Громадському” заступник начальника мобілізаційного відділу ТЦК Солом’янського району Києва підполковник Павло Литвин.

Сервіс Оберіг збирає інформацію з різних реєстрів, тому дозволить ТЦК розшукувати громадян, які ухиляються від мобілізації.

“Паперовий облік військовозобов’язаних мав істотний недолік: людина формально перебувала на обліку, а реально ТЦК не знала, де її шукати. Начебто десятки тисяч військовозобов’язаних, а поповнити армію нікому. Спробуй, вручи повістку, якщо людина не відчиняє тобі двері…”, – наголосив Литвин.

За його словами, територіальний центр комплектування як установа працює цілодобово, проте це не означає, що послуги надаються 24/7. Відомо, що людей, котрі захочуть під час комендантської години стати відвідувачами ТЦК, мають передати поліції як порушників, а іншою причиною є людський чинник.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...