facebook

Потужна злива, примхлива погоода, дощі з грозами та спека до +28:

У неділю буде літня погода
Плани більшості українців на вихідні майже завжди тісно пов’язані з прогнозом погоди, яка часто буває примхливою. Але в неділю, 26 травня, майже всі жителі країни можуть спокійно вирушати на прогулянки в парки або на природу, – синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у Facebook розповіла про погоду цього дня.

За словами синоптика, дощова погода, яка у суботу накрила деякі західні області України, у неділю зрушить у центр та на південь країни. Але дощі, часом з грозами, будуть локальними та тимчасовими, тож сильно не вплинуть на загальну погодну картинку цього дня.

В інших українських областях пануватиме практично літня тепла, суха та ясна погода. Середня температура повітря в Україні 26 травня коливатиметься в межах +22+28 градусів.

Наталка Діденко попереджає, що трохи прохолодніше буде цього дня у Приазов’ї: середня температура повітря становитиме +19+22 градуси. При цьому дутиме сильний вітер до штормових поривів до 15-20 метрів за секунду, який також накриє Крим.

Синоптик зазначила, що мешканці української столиці можуть не турбуватися, що природні примхи зіпсують вихідний. Вдень у неділю у Києві очікується +22+25 градусів. Небо буде ясним, з невеликими білими хмарами, які не віщують жодних опадів. Тому мешканці та гості столиці можуть насолодитися прогулянкою містом або прогулятися парком.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Майже такий прогноз погоди зробили і в Укргідрометцентрі. Дощі пройдуть лише на півдні та південному сході України, на решті території країни буде суха погода із сонцем та невеликою хмарністю на небі. Середня нічна температура буде на рівні +14 °… +12 °, вдень в областях повітря прогріється до +23. +25 °.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...