facebook

Доларова лихоманка продовжується: банки та обмінки різко змінили курс

Ринок шатає!

Валютні курси, що встановлені Національним банком України на сьогодні, 7 червня, мають наступні показники: курс долара США зараз дорівнює 40,1537 гривень за 1 долар. Курс євро наразі складає 43,627 гривень за 1 євро.

В обмінниках українських банків та спеціальних обмінних пунктах вартість валюти є значно вищою. Показники змінюються кожного дня і на сьогоднішній день вони є такими.

Валютний курс продовжує дивувати українців. Після швидкої та активної девальвації гривні, коли на готівковому ринку долар уже продавали за 41,5 гривню, нацвалюта почала зміцнюватися. Вчорашній ринок дав невелике, але таки зниження курсу в ціні. Що ж сталося з економікою України за ці декілька днів, що призвело до такої позитивної для нацвалюти зміни курсового тренду?

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Та особливо нічого, просто Національний банк України, «вирішив», що вже час наводити лад на торгах і зменшити валютні коливання та розгойдування ринку. Крім цього, саме обсяги інтервенцій регулятора для покриття браку валюти на міжбанку, а також їх цінники залишаться головними драйверами при поточному курсоутворенні як на міжбанку, так і опосередковано на готівковому ринку. Національний банк україни і надалі залишиться головним «законодавцем» курсоутворення й у червні-липні поточного року.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...