facebook

Сльози ведучої у прямому ефірі: Нардепи лізуть не тільки у кишені, а й у жіночі труси

Ведуча Надзвичайних новин Вікторія Сеник не втримала емоцій під час читання тексту на тему ініціативи нардепів щодо заборони абортів.


У Верховній Раді запропонували дозволити жінкам штучно переривати вагітність лише у разі загрози життю або виявленні патології плоду, пише Факти.

 

Ще один виняток – зачаття дитини після зґвалтування. Такий законопроект зареєстрований днями нардепом від БПП Дмитром Голубовим, який входить в Комітет з питань правової політики і правосуддя.

Думаєте, матері вбивають своїх дітей від жорстокості? Ні – здебільшого від безгрошів’я. І таких випадків, вочевидь, побільшає. Якщо депутати-чоловіки не зрозуміють: замість популістського перекладання відповідальності на слабку стать, зайнятися слід не заборонами, а вихованням і соціальним захистом.

Наприклад, було б добре посилити відповідальність чоловіків, які не платять аліменти. Але замість цього наші нардепи лізуть своїми липкими руками не лише до кишень українців, але навіть у жіночі труси. Хай біда обходить нас стороною…,

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

– під час цих слів ведуча Надзвичайних новин Вікторія Сеник розплакалася.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...