facebook

Франція перемогла Румунію у матчі-відкритті Євро-2016

Збірна Франції у рамках першого матчу групового етапу Євро-2016 перемогла Румунію (2:1).

321311

Рахунок у поєдинку, який відбувся на “Стад де Франс”, відкрили на 57 хвилині зустрічі. Відзначився нападник збірної Франції Олів’є Жиру. Проте гості швидко оговталася від цього удару, і вже на 65 хвилині протистояння здобули право пробити пенальті. Богдан Станку не змарнував нагоди відновити паритет, влучно пробивши з позначки. Втім, останнє слово все ж було за господарями. На 89 хвилині матчу Пайє встановив остаточний результат, забивши 2-ий гол. У підсумку зустріч завершилася перемогою команди Дідьє Дешама із рахунком 2:1.

Відзначимо, що команди активно розпочали матч-відкриття на “Стад де Франс”. Приємно здивувала Румунія, яка не закрилася у захисті, а грала в атакувальний футбол проти серйозного суперника. Але, незважаючи на активність гостей, саме французи створили перший супермомент у поєдинку, хоч м’яч після удару Грізманна влучив у стійку. Румунія намагалася відповідати не менш гостро, але у другому таймі стала відчутною різниця у класі, і “гальські півні” заволоділи ініціативою. У підсумку французи дотиснули суперника та здобули першу перемогу на Євро-2016, здобувши важливі 3 очки.

Загалом перший матч Євро-2016 був важким та залишив змішані враження, адже всі очікували від команди Дешама більш переконливої гри. Варто відзначити румунську збірну, яка показала футбол хорошого рівня та при такій грі має усі шанси пробитися у наступний раунд турніру.

Євро-2016. Група A, 1 тур

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Франція – Румунія – 2:1

Голи: Жиру, 57, Пайє, 89 – Станку, 65

 

Джерело: https://football24.ua

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...