Categories: Погода

Синоптики повідомили, якою буде погода у вихідні в Україні

Синоптики прогнозують сухі вихідні з нічними заморозками.

Найближчими вихідними в Україні дощі не прогнозуються, але заморозки можуть посилитися.

Про це розповіли в “Укргідрометцентрі”.В суботу в більшість регіонів опади не очікуються, хоча дощі можуть бути в окремих областях, зокрема в Луганській, Донецькій, Запорізькій, Херсонській та Криму.

Вночі можливі заморозки до -1…-3 градусів на заході, а також у Житомирській, Хмельницькій, Черкаській, Вінницькій та Одеській областях. На півночі, зокрема в Чернігівській і Сумській областях, також очікуються заморозки. В Кіровоградській області температура вночі становитиме 0 градусів.

Протягом дня максимальна температура підніметься до +15 градусів на Закарпатті, водночас в інших регіонах температура коливатиметься між +10 і +11 градусами.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

В Києві вночі температура становитиме 0…-2 градуси, вдень прогнозують +9…+11 градусів без опадів.

В неділю, 20 жовтня, погода залишиться подібною до суботньої. Дощів стане менше, але заморозків знову додасться. Опади можуть спостерігатися в Донецькій, Луганській областях і в Криму.

Вночі заморозки очікуються в західних регіонах, а також у Житомирській, Вінницькій, Хмельницькій, Черкаській, Кіровоградській, Сумській і Чернігівській областях. Додатково заморозки можливі в Харківській, Миколаївській, Херсонській, Запорізькій і Дніпропетровській областях, знову ж таки в межах -1…-3 градусів.

Протягом дня в більшості областей температура залишиться такою ж, як і в суботу, до +10, +11 градусів, а в Києві вночі знову очікується 0…-2 градуси, вдень +9…+11 градусів. Опадів не передбачається.

Саша

Recent Posts

В Україну повертаються дощі: у яких регіонах очікуються опади

Погода в Україні 23 жовтня буде сонячною та теплою. Про це повідомляє Укргідрометцентр. Синоптик Наталка…

26 хв. ago

Розкрито секрет ТЦК: кому зараз шлють повістки Укрпоштою

Кому зараз шлють повістки Укрпоштою Кому зараз шлють повістки Укрпоштою Повістки поштою надсилають як тим,…

11 години ago

“Посилення мобілізації чекають сотні тисяч чоловіків, бронювання не втратять ці 4 категорії”: мобілізація, повістки, ТЦК

З початку повномасштабного вторгнення РФ в Україні продовжується загальна мобілізація, в ході якої військовозобов'язаних громадян…

13 години ago

Чоловіків знову кличуть до ТЦК: треба заново пройти процедури

Цього року військовозобов'язані українці зіткнулися зі складнощами у отриманні відстрочок від мобілізації. Багато з них,…

15 години ago

Чоловік повісився в одному з районних ТЦК

21 жовтня в одному з технічних приміщень пункту попереднього збору військовозобов'язаних Полтавської області було виявлено…

17 години ago

Морози змінили густі тумани: синоптики дали попередження про наступну напасть в Україні

Цьогорічний жовтень не перестає дивувати - літнє тело змінилося спочатку дощами, потім морозами, а тепер…

19 години ago