facebook

Сергій Притула заявив, що Джамала і ведучі були кращими за півфіналістів Євробачення-2017

Український ведучий Сергій Притула прокоментував на своїй сторінці у Facebook виступи учасників першого півфіналу пісенного конкурсу «Євробачення», який відбувся 9 травня у столичному МВЦ, а також спробував напророкувати, хто потрапить до фіналу.

«А що, Майкл Болтон вже вмер і виступає його 17-річна реінкарнація? Чуваки, скажіть хтось австралійцям, що вся ця тєма з силуетами розміром на весь заднік сцени це вчорашній день. Як і з крупняком лиця. Правда, Melovin? Початок пісні не віщував такого галімого розвитку», – написав він про номер співака з Австралії Ісаї.

А так Притула описав виступ представниці Фінляндії: «Жіночка певно в траурі… разом з тим роялем непогано б дивилась на базі “Феросплавщик” в Приморську, під Бердянськом. Тільки рояль поміняти на іоніку, а цю пісню на нормальний репертуар. Карочє, женщіна! Гдє “Марджанджа”?!!!»

Ведучому здалось, що пісні учасниці з Греції Demy і Омара Набера зі Словенії були написані ще 10-20 років тому. Крім того, Притула помітив, що тему з біговими доріжками, яку використав у своєму номері швед Робін Бенгтссон, уже колись розкрив американський рок-гурт OK Go.

Відзначив Сергій декольте польської виконавиці Касі Мось і вокальні здібності Мартіни Барти з Чехії, сценічний одяг якої, за словами Притули, «нагадує всім глядачам про те, що золоті обгортки з шоколадних цукерок Рошен просто так нікуди не зникають».

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Після перегляду виступів перших 12-ти учасників Сергій Притула написав: «Я чітко розумію, що наш національний відбір – це прям за радість! Коротше, привіт Меладзе:)! Думаю, наступного року відбір без нього не пройде!» А в кінці шоу підсумував: «Ведучі і Джамала поки що найкращі з тих, хто був сьогодні на сцені». До слова, Джамала виступила на цьому концерті з двома піснями – «1944» і «Заманили».

За результатами оцінок журі, до фіналу «Євробачення» потрапили 10 учасників – представники Молдови, Азербайджану, Греції, Швеції, Португалії, Польщі, Вірменії, Австралії, Кіпру та Бельгії.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...