facebook

Суд скасував заборону на працевлаштування в Україні Савіку Шустеру

Рішення суду набуває чинності через 5 днів.

575ec5ae28ef7

 

Окружний адміністративний суд Києва визнав незаконним анулювання дозволу на роботу в Україні телеведучого Савіка Шустера Державним центром зайнятості.

Про це повідомляє телеканал “112.Україна”.

Таким чином Окружний адмінсуд скасував рішення Київського міського центру зайнятості про анулювання дозволу на працевлаштування в Україні автору і ведучому ток-шоу “Шустер LIVE”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Рішення суду набуває чинності через 5 днів, якщо представники Київського міського центру зайнятості не подадуть апеляцію.

Сам Шустер на засіданні суду не був присутній.

Нагадаємо, 28 квітня Держслужба зайнятості призупинила рішення про заборону та дозволила працювати Шустеру в Україні.

Програма Шустера спочатку виходила на ICTV під назвою “Свобода слова”, потім на “Інтері” під назвою “Свобода Савіка Шустера”. “Шустер LIVE” вона стала у 2008 році, коли ведучий перейшов на “Україну”. Потім програма перебралася на “Перший національний”, потім знову на “Інтер” і потім знову на “Перший національний”. З 1 січня 2015 року державний телеканал відмовився продовжувати контракт з Шустером, і він перейшов на телеканал 24.

У лютому 2015 року 24-й канал відмовився від “Шустер Live” після ефіру 13 лютого, коли російський журналіст Максим Шевченко зробив кілька заяв про “каральну операцію” і “братовбивчу війну” на Донбасі. Тоді програму взяли на 112-й канал, звідки вона у вересні 2015 року перейшла на “1+1”. Однак її дуже швидко зняли з ефіру, і вона залишилася на кабельному каналі “3s”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...