facebook

“Щоб думати могла людина, по-перше, потрібен, Ваня, мозок”: Дорну жорстко відповіли на його вірш про громадянську позицію

У мережі блискавично відреагували на звернення співака У мережі відповіли Івану Дорну, який під барабанний біт розповів про свою гажданской позиції.

Оригінальний відповідь українському виконавцю опублікував на своїй сторінці в Facebook Микола Воськало. Повідомляється, що матч вірш Дорну написав блогер Денис Раденко: “Щоб думати могла людина, по-перше, нужен, ваня, мозг Тому, єстєствєнно, причину конфлікта ти понять нє смог Ти више цього – ето вєрно, але вертітимуть тебе І не вокруг осі, навєрно, але на чомусь полюбе І не дави із теми строки, ти просто трошечки не в ній А те, що називаєш соком, це більше, ваня, гниль і гній Свободєн ти, іван, хібашо від совісті і від стида Хотів і нашим буть, і вашим? кататися туда-сюда? Уродом не назву тебе я, і наркоманом не назву, Та в нас забрала крим рассєя, не в кліпі, ваня, – наяву Війни не бачиш? ти під кайфом чи на*уярився с утра? Чи смотриш новості на лайфі і в кісєльова, бл*дь, дмитра? а музикант ти чи елєктрік, це взагалі неважно щас, якщо б ти вибрав вірний вектор, а не вертівся раз по раз а то, шо ти, вань, бородатий – це всім реально до п*зди дурак з красівой бородою такий же, як без бороди та і про гроб писати тупо, бо карма – с*ка, так і знай, але як хочеш бути трупом, то хоч поменше тут воняй”.

Користувачі мережі оцінили вірш блогера і підтримують таку думку про українського виконавця. Крім того, вони вважають відповідь кращою за звернення Дорна. “Шикарний відповідь”, “Той момент, коли відповідь, краще за сам вірш”, “Могутньо”, – коментують в мережі.

 

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...