Categories: Цікаво

Ось чому японки ніколи не товстіють і живуть дуже довго!

Чи знаєте ви, що середня тривалість життя японських жінок становить 84 роки? Вони не тільки живуть довше за всіх, але вони також вважаються стійкими до старіння. У цій статті ми хочемо поділитися з Вами секретом довголіття і вічної молодості японських жінок!
Японська письменниці Наомі Моріяма, дослідивши японську кухню, написали в своїй книзі про природну боротьбу японок проти старіння і зайвої ваги. На думку автора, традиційна японська кухня включає в себе продукти, які зупиняють збільшення ваги і старіння.
Звичайні продукти, такі як риба, морська капуста, фрукти, соя, рис, овочі і зелений чай, насправді, споживаються на регулярній основі, і всі вони надають омолоджуючу дію і сприяєть схудненню, або ж збереженню нормальної і прийнятної ваги.

Крім того, домашні традиційні страви зазвичай складаються зі смаженої риби, рису, варених овочів, супів, зеленого чаю і фруктів. Японці – найбільші споживачі риби у всьому світі. Насправді, майже 10% всього споживання риби в світі відноситься до цієї нації. Це досить дивно, тому що японці складають 2% населення земної кулі.
У своїй книзі автор також вказує на те, що в школі дітям викладають основи здорового харчування з самого дитинства: їсти повільно і оцінювати споживану їжі. Також є правила поведінки за обіднім столом – величезні порції або заповнення чаші не допускаються! Крім того, для кожної страви існує окрема посудина.

В Японії сніданок є найбільш важливою частиною щоденного харчового раціону: зазвичай він включає в себе ряд продуктів і напоїв (зелений чай, варений рис, суп, молодий часник, водорості, омлет або шматочок риби).
Японці рідко їдять солодку їжу. Багато хто думає, що японські жінки не люблять шоколад, печиво, морозиво або торти. Але правда полягає в тому, що жінки чудово розуміють, якої непоправної шкоди здоров’ю можуть завдати всі ці продукти! Якщо Вам сподобалася ця стаття, обов’язково поділіться нею з близькими і друзями!

annashchesna

Recent Posts

Це жах: п’яні ТЦКашники “викрали” волонтера – вже відправляють на службу

Рано-вранці повертався з Польщі волонтер ГО "Порятунок тварин Харків". Його місія полягала у тому, щоб…

1 годину ago

Машини вже почали конфіскувати назавжди: українці вже випробували нові правила

У водіїв вже вилучають авто У Польщі з 14 березня 2024 року почали діяти правила,…

3 години ago

МОН назвало дату літніх канікул у школярів в Україні

Міністерство освіти України подовжило навчальний рік у школах на один місяць. Літні канікули розпочнуться з…

6 години ago

Кінець війни в Україні: залишилося два дні – стартують мирні переговори, подробиці

Чого від них чекати За три дні розпочнуться мирні переговори щодо припинення війни росії проти…

8 години ago

Погіршення погоди скоро накриє багато областей, але надовго воно не затримається.

Погіршення погоди скоро накриє багато областей, але надовго воно не затримається. Погода в Україні буде…

9 години ago

Сухо, сонячно та тепло: синоптик Діденко попередила про гарну зміну погоду

За повідомленням синоптика Наталки Діденко в Україні завтра, 27 квітня, антициклон витіснить дощі з України.…

10 години ago