facebook

Путінолюб Задорнов безнадійний: «згасає на очах»

Стан одного з найвідоміших російських письменників-сатириків Михайла Задорнова, який хворий серйозним онкологічним захворюванням – рак головного мозку, безнадійний.
Гуморист відмовився від допомоги співробітників медичних установ, так як лікування перестало приносити користь. Цю новину повідомляють російські ЗМІ.

В даний момент Михайло Задорнов знаходиться в своєму будинку в Латвії на березі Ризької моря в місті Юрмала. У цьому місті йому зробили операцію, курс хіміотерапії, а також процедури по відновленню.

Рідні та близькі російського гумориста повідомляють, що стан здоров’я сатирика поступово погіршується, незважаючи на допомогу лікарів країн Європи. Задорнов відмовився від внутрішньовенного вливання ліків і проводить час в колі своїх близьких людей.

Лікарі кажуть, що зробили все, що могли, але стан Задорнова не покращується, а лише, навпаки, стає з кожним днем ​​все гірше і гірше, зазначила близька людина з оточення гумориста одному з російських видань.

Джерело з близького оточення Задорнова повідомило:

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Міша тане на очах. Не допомогли ні європейські технології, ні корифеї медицини. Всі тільки руками розводять і важко зітхають. Мовляв, зробили все, що в їх силах.

Про свою хворобу актор розповів в жовтні 2016 року в одній з соцмереж. Уже через місяць йому зробили операцію у Німеччині.

В свою чергу Мережа вже обговорює, чому актор несподівано вирішив лікуватися у «злиденній Прибалтії», яку він постійно поливав брудом у своїх інтерв’ю і виступах

Нагадаємо, в Україні російський гуморист є персоною нон-грата. 11 березня 2014 року він підписав звернення діячів культури РФ на підтримку політики президента російської держави Володимира Путіна в Україні і на Кримському півострові.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...