facebook

Названо середня зарплата в червні в Україні

Середня заробітна плата в Україні в червні склала близько 7200 гривень. Таким чином ця сума побила рекорд середньої зарплати у травні.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав економіст, керуючий приватним інвестиційним фондом на фондовому ринку США Володимир Компанієць.

“За попередніми розрахунками, в червні 2017 року середня зарплата склала близько 7200 грн (розрахунки на підставі надходжень податку на прибуток). Нагадую, що в травні середня зарплата склала 6840 грн”, – написав Компанієць.

Він також повідомив про рекордну суму єдиного соціального внеску, зібраного у червні, яка становить 16 мільярдів 689 мільйонів гривень і “це з рекордним приростом у порівняння з аналогічним місяцем минулого року +49,8 мільярдів гривень”.

“Податкова і митниця перевиконали плани надходжень, +6,05% і +17,45% відповідно. Хоча податкова і зібрала на 3,1 мільярдів менше від червня 2016 року, але в минулому році в червні було відшкодовано ПДВ в розмірі 111,25 мільйонів гривень, а в червні цього року відшкодували 9,1 мільярдів гривень ПДВ,
– додав економіст.”

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Він уточнив, що план державного бюджету перевиконано на +10,7%.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...