facebook

Гайтана розірвала романтичні стосунки з продюсером

Співачка Гайтана розійшлася з продюсером Едуардом Клімом, з яким її пов’язували близькі стосунки довгі роки, про це розповіла у передачі “Світське життя” на телеканалі 1+1.

705486_w_300

“Це життя, наче недавно, але вже давно. Ми повернули не туди і на автопілоті летіли не туди разом. Розуміючи разом, що можливо не туди летимо, але треба сміливість, щоб сказати собі це, потім, в якийсь момент ти кажеш “все”, – говорить Гайтана і додає, – я ніколи не мала б стосунки з людиною, яка не гідна, тому він поводиться гідно і не сумніваюсь, що буде і в подальшому таким”.

Гайтана розчарована, що колишній наречений не познайомився з її батьком.

“Я хотіла отримати благословення від батька, і щоб він знав мого майбутнього чоловіка, і щоб мій чоловік кохав дві мої найдорожчі країни, Україну і Африку, мою країну Конго. Для мене було завжди великим незадоволенням, що досі, стільки років знаходячись з чоловіком у стосунках, мій батько досі його не знає. Я не з тих жінок, які тиснуть. Я не люблю тиснути. Я думаю, все у роботі і стосунках, має бути легко, це як флюїди, люди розвертаються і йдуть в один бік і не треба нікого повертати. Ми говорили, що одного разу вони познайомляться, але я ніколи не змушувала. Думала він сам має захотіти, тому що я завжди хочу поїхати туди”, – говорить Гайтана.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...