facebook

В Австрії вважають за доцільне поступове скасування санкцій до РФ – західні ЗМІ

Питання про продовження санкцій проти Росії лідери країн-членів Євросоюзу розглянуть 1 липня на засіданні Європейської ради

169821

Міністр закордонних справ Австрії Себастьян Курц вважає, що Євросоюзу вже час шукати точки дотику з Москвою. Про це повідомляє УНІАН з посиланням на Reuters.

Голова дипвідомства заявив, що санкції потрібно скасовувати за кожен зроблений крок щодо реалізації Мінських домовленостей.

“Я переконаний, що ми повинні поступово дійти до того, що за виконання кожного пункту мінського протоколу, за кожен крок у цьому напрямку, будуть поступово зніматися санкції”, — зазначив Курц.

Він також наголосив, що такі дії стануть потужним сигналом ослаблення напруженості. Як зауважив Курц, така позиція буде узгоджена Євросоюзом у середньостроковій перспективі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Зазначимо, що питання про продовження санкцій проти Росії лідери країн-членів Євросоюзу розглянуть 1 липня на засіданні Європейської ради.

Нагадаємо, 17 червня Рада Європейського Союзу продовжила санкції проти окупованого Криму ще на рік. Санкційні обмеження передбачають заборону на імпорт до ЄС товарів з Криму і Севастополя, інвестиції у Крим чи Севастополь, туристичні послуги у Криму та Севастополі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...