facebook

У Києві з незаконного обігу вилучили парфуми загальною вартістю 21,5 млн гривень

Вилучення відбулося в ході розслідування податковою міліцією кримінального провадження щодо ухилення від сплати податків

239886

У Києві із незаконного обігу податківці вилучили парфуми загальною вартістю у 21,5 млн гривень. Про це повідомляє прес-служба Державної фіскальної служби (ДФС).

Згідно з повідомленням, вилучення нелегальних парфумів відбулося в рамках розслідування податковою міліцією кримінального провадження зареєстроване за ст. 212 КК України (ухилення від несплати податків).

Зокрема, зазначається, що податківці встановили, що одне із підприємств, яке здійснює діяльність у сфері торгівлі промисловими товарами, з метою ухилення від сплати податків сформувало податковий кредит від підконтрольних йому підприємств, які перебувають на спеціальному режимі оподаткування.

“В офісному приміщенні підприємства проведено обшук, за результатами якого виявлено та вилучено парфумерну продукцію різних провідних торгівельних брендів загальною орієнтовною вартістю 21,5 млн грн, комп’ютерну техніку бухгалтерську документацію та чорнові записи”, – підкреслюється у повідомленні.

При цьому зауважується, що наразі слідчі дії за цим фактом продовжуються.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...